Partners

Partners gezocht!

De CoSpaces Competition kan alleen bestaan met een netwerk van organisaties die zich inzetten voor dit initiatief. Hierom zijn we hard op zoek naar partners! Hieronder een aantal vormen hoe je kunt bijdragen als organisatie.

Bereik

Het doel van dit initiatief is om zoveel mogelijk jongeren een stukje beter voor te bereiden op de toekomst. Hiervoor is bereik natuurlijk essentieel. We hebben partners nodig die hun netwerk van docenten, scholen, bibliotheken, codeclubs en jongeren op de hoogte willen brengen van deze wedstrijd. Door eens mee te nemen in de nieuwsbrief, te delen op social media te verkondigen, of posters op te hangen!

Actieve bijdrage

Om dit initiatief te laten groeien is extra organisatiekracht nodig. Bijvoorbeeld om te helpen bij de voorbereidingen op het evenement van 15 juni 2019. Of nog mooier: om een lokale variant van de wedstrijd te organiseren in een andere regio!

Financiële steun

Lesmateriaal ontwikkelen, evenementen organiseren, ondersteuning van docenten, bloemen voor juryleden, prijzen voor de winnaars: het kost allemaal geld. Financiële steun is daarom essentieel om de CoSpaces Competition zo succesvol mogelijk te maken.

Wat bieden we partners

Door de CoSpaces Competition te ondersteunen word je als partner onderdeel van een programma dat de ambitie heeft om veel impact te maken. Hoe?

  • We zijn vastberaden met deze wedstrijd zoveel mogelijk jongeren te bereiken en ze iets beter voor te bereiden op de toekomst;
  • jongeren worden uitgedaagd om samen met externe organisaties VR applicaties te bedenken met maatschappelijke impact;
  • we zetten ons in voor een groot mediabereik;
  • we zijn voornemens de wedstrijd uit te breiden tot een jaarlijks programma met evenementen door het hele land en mogelijk ook edities buiten Nederland.

Maar bovenal krijg je als partner natuurlijk onze eeuwige dank!

Neem contact op!

Overtuigd om partner te worden? Neem dan vooral contact op via mail@cospacescompetition.nl